Aluprof profielen

Onze partner in aluminium profielen is Aluprof.

Contact

Onze partner in aluminium profielen is Aluprof. Dit bedrijf bestaat al meer dan 60 jaar. De profielen van Aluprof zijn bijzonder mooi en behalen uitzonderlijke waarden op thermische isolatie, waterdichtheid en luchtdoorlatendheid. Alle Aluprof producten voldoen aan de Europese normen op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit. Ons hang- en sluitwerk is voorzien van een politiekeurmerk. Wij leveren ook kunststof kozijnen?

Voordelen aluminium kozijnen

  • duurzaam
  • licht en stevig
  • stabieler voor grote raam oppervlakken
  • onderhoudsvriendelijk
  • veilig (politiekeurmerk)

Verschillende profielen

De isolerende werking van aluminium kozijnen hangt onder meer af van het aantal ‘kamers’ in een profiel, de glassoort en -dikte en montage. Wij adviseren u graag wat het meest geschikt is voor uw (ver)bouwplannen. U kunt kiezen uit verschillende type profielen.
alternative Aluprof MB-104
alternativeAluprof MB-60
alternativeAluprof MB-70
alternativeAluprof MB-86

Meer weten over Aluminium kozijnen?

Super kozijnen is u graag van dienst
Bel 06 559 08 916 of vul het online formulier in

Neem vrijblijvend contact op


Wist u dat er financieringsmogelijkheden en subsidies zijn?

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid waarmee eigenaar-bewoners energiebesparende investeringen voor hun eigen woning kunnen financieren.
Lees meer...
Bent u eigenaar van een koopwoning? En wilt u thuis duurzame energie gebruiken of energie besparen? Dan kunt u een aanvraag doen voor een subsidie.
Lees meer...

Super kozijnen is dagelijks actief in Hoogezand - Sappemeer (Midden - Groningen), Appingedam, Delfzijl, Beijum, Lewenborg, Groningen, Loppersum, Kolham, Slochteren. Wij leveren kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, aluminium schuifwanden en raamdecoraties