Inzethorren voor uw kunststof kozijnen

Geen last meer van muggen en andere insecten!

Contact

Kunststof kozijnen voorzien van inzethorren

Inzethorren zijn eigenlijk de standaard bij kunststof kozijnen. Wij meten de horren in, waarna ze in de fabriek perfect op maat gemaakt worden. 

De montage van deze horren is erg eenvoudig omdat er gebruik wordt gemaakt van een klemsysteem. De veren van dit systeem zorgen ervoor dat de hor stevig in het kozijn gemonteerd blijft zitten. Wil je de hor eens verwijderen om bijvoorbeeld het raam schoon te maken? Ook dat gaat even gemakkelijk!

Voordelen van inzethorren

  • Geen last meer van muggen en andere insecten
  • Eenvoudig te demonteren indien nodig
  • De hor sluit altijd perfect aan op het kozijn
  • Onze horren zijn weerbestendig
  • De hor kan blijven zitten tijdens het openen en sluiten van de ramen

Meer weten over Horren?

Super kozijnen is u graag van dienst
Bel 06 559 08 916 of vul het online formulier in

Neem vrijblijvend contact op


Wist u dat er financieringsmogelijkheden en subsidies zijn?

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid waarmee eigenaar-bewoners energiebesparende investeringen voor hun eigen woning kunnen financieren.
Lees meer...
Bent u eigenaar van een koopwoning? En wilt u thuis duurzame energie gebruiken of energie besparen? Dan kunt u een aanvraag doen voor een subsidie.
Lees meer...

Super kozijnen is dagelijks actief in Hoogezand - Sappemeer (Midden - Groningen), Appingedam, Delfzijl, Beijum, Lewenborg, Groningen, Loppersum, Kolham, Slochteren. Wij leveren kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, aluminium schuifwanden en raamdecoraties