Aluminium schuifwanden

De beste oplossing voor in uw achtergevel

Contact

Aluminium schuifwanden zijn de beste oplossing voor in uw achtergevel. Met aluminium kozijnen heeft u zeer weinig profiel in het zicht, waardoor u zoveel mogelijk licht opbrengst heeft in uw woonkamer. Aangezien u bij ons kunt kiezen voor verschillende ontwerpen en kleuren van de aluminiumprofielen, past uw glazen schuifwand precies bij de rest van uw huis. Wij geven u advies en kunnen u uitgebreid vertellen over onze verschillende producten.

De aluminium schuifwanden nemen zeer weinig ruimte in beslag, hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw terras of tuinstoelen dicht tegen de pui te zetten. Met naar buiten draaiende tuindeuren heeft u altijd last van de draaicirkel van de deuren.
Het schuifsysteem zorgt ervoor dat u de deuren eenvoudig en snel open kunt zetten. Onze aluminium schuifwanden zijn tevens voorzien van inbraakvertragend en isolerend glas. Een aluminium schuifwand is dus niet alleen mooi, maar biedt veel gemak, comfort en veiligheid.


Meer weten over Aluminium schuifwanden?

Super kozijnen is u graag van dienst
Bel 06 559 08 916 of vul het online formulier in

Neem vrijblijvend contact op


Wist u dat er financieringsmogelijkheden en subsidies zijn?

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid waarmee eigenaar-bewoners energiebesparende investeringen voor hun eigen woning kunnen financieren.
Lees meer...
Bent u eigenaar van een koopwoning? En wilt u thuis duurzame energie gebruiken of energie besparen? Dan kunt u een aanvraag doen voor een subsidie.
Lees meer...

Super kozijnen is dagelijks actief in Hoogezand - Sappemeer (Midden - Groningen), Appingedam, Delfzijl, Beijum, Lewenborg, Groningen, Loppersum, Kolham, Slochteren. Wij leveren kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, aluminium schuifwanden en raamdecoraties